U Beogradu počeo 43. Međunarodni sajam turizma

Pod sloganom “Između planina i mora”, danas je na Beogradskom sajmu počeo 43. Međunarodni sajam turizma, koji će u svojim okvirima do 27. marta predstaviti još dve manifestacije – Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme i Međunarodni sajam vina “Beovajn”.

Po ekskluzivnim sajamskim cenama posetiocima će biti ponuđeni „first minute“ aranžmani i paketi sa mnoštvom pogodnosti za putovanja prema ličnim afinitetima, poput porodičnih putovanja, dalekih i egzotičnih destinacija, putovanja za mlade, city break izleta, odmora i oporavka u banjama, spa vikenda na planinama, eko i aktivnih izleta, kongresnih dešavanja…

Na sajmu će svoju turističku ponudu predstaviti Grčka, Turska, Crna Gora, Tunis, Egipat, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Severna Makedonija, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Maldivi, a pojedinačno će nastupiti i izlagači iz Albanije, Hrvatske i Slovenije, prenosi B92.

Ove godine posetiocima će ekskluzivno po prvi put biti predstavljene dve nove, i u svetskim okvirima vrhunske destinacije – egzotična Malezija i Demokratska Republika Sao Tome i Principe, koju čine dva ostrva u Gvinejskom zalivu u centralnoj Africi.

Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović je najavio da će Grad Beograd organizovati predstavljanje beogradskih opština na sajmu, a posetioci će imati priliku da premijerno pogledaju i seriju novih, kratkih promotivnih turističkih filmova o najznačajnijim atrakcijama našeg glavnog grada.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор