SAP West Balkans preuzeo kompaniju Callidus Cloud

Nemačka kompanija SAP West Balkans integrisala je u svoj sistem kompaniju CallidusCloud i sada ima 270 zaposlenih uz kontinuirani rast zapošljavanja.

Iz kompanije poručuju da će razvojni tim SAP West Balkans i dalje kreirati najinovativnija rešenja koja će biti deo globalnog portfolija SAP-a, što, kako kažu, predstavlja još jednu potvrdu uspešnosti i perspektivnosti domaćeg IT sektora.

– Ne dešava se svaki dan da SAP tim preko noći eksponencionalno poraste. Zbog toga je ovo velika prekretnica za nas. Sa velikim i izuzetnim timom nastaviljamo rad sa našim korisnicima na domaćem tržištu – izjavio je direktor kompanije SAP West Balkans Predrag Ćirković.

Prema rečima Milana Vukoja, direktora razvoja SAP West Balkans, integracija sa kompanijom SAP je lokalnom razvojnom timu donela sve prednosti koje sa sobom nosi veliki sistem i podrška koju on pruža.

– Dobili smo i dodatnu motivaciju, budući da će kroz SAP naši proizvodi sada dobiti mnogo više vidljivosti na globalnom tržištu. Ovo, naravno, podrazumeva veliku odgovornost, ali i mnogo novih interesantnih opcija za razvoj karijera naših zaposlenih i dalji rast – rekao je on.

Kompanija CallidusCloud se na srpskom tržištu pojavila 2011. godine, nakon kupovine lokalnog startapa Webcom. Do integracije sa kompanijom SAP, beogradska filijala CallidusClouda bila je jedna od tri najveće u Evropi, što govori o njenom značaju za globalno poslovanje.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор