Iznajmljivanje lokacija na Adi Ciganliji

made-in-germany-rs-ada-ciganlija-skijanje

Krajem decembra Javno preduzeće „Ada Ciganlija“ objavilo je javne pozive za iznajmljivanje nekoliko lokacija namenjenih turističkoj delatnosti.

Predmet prvog javnog poziva jeste iznajmljivanje lokacije na Adi Ciganliji, odnosno na desnoj obali Savskog jezera, za uređenje i postavljanje natkrivenog platoa za prodaju toplih i osvežavajućih napitaka i postavljanje automata i frižidera u tu svrhu. Početna cena zakupa odnosi se na period od tri godine i iznosi 360.000 dinara, bez PDV-a.

Drugim javnim pozivom iznajmljuje se poslovni prostor u „Centru sportova na vodi“ i delu akvatorije Savskog jezera, u cilju organizovanja edukacije, popularizacije i razvoja rekreativno-sportskog ronjenja. Iznajmljivanje je na period od 15. januara 2015. do 1. marta 2017. godine, a početna cena zakupa na godišnjem nivou iznosi 330.000 dinara, bez PDV-a.

Treći javni poziv se odnosi na ustupanje lokacije za uređenje i izgradnju betonskog platoa i postavljanje montažno-demontažnog objekta za prodaju pekarskih i mlečnih proizvoda u originalnoj ambalaži (lokacija „Knjižara“). Ova lokacija se izdaje na period od 5 godina, počev od 1. aprila 2015. godine, a početna cena na godišnjem nivou iznosi 225.000 dinara, bez PDV-a.

Četvrtim javnim pozivom iznajmljuju se 4 lokacije za uređenje i postavljanje betonskog platoa za tipski kiosk namenjen prodaji štampe, duvana, pića i druge kiosk robe. Lokacije se izdaju na pet godina, dok se početna cena definiše na godišnjem nivou za sve četiri lokacije u iznosu od 240.000 dinara, bez PDV-a.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор