Brža naplata putarine sa TAG uređajem

made-in-germany-rs-putarina-nalepnice

U jeku turističke sezone i ogromnih gužvi na autoputevima u Srbiji, elektronska naplata putarine značajno smanjuje gužve na naplatnim rampama. “TAG uređaji” mogu se kupiti i dopuniti na 25 “NIS petrol” i “Gasprom” benzinskih stanica širom Srbije.

Cena jednog takvog TAG uređaja za elektronsku naplatu putarine, iznosi 1.380 dinara, a elektronski se dopunjuje na samim benzinskim stanicama koje su potrošačima dostupne 24 sata, sedam dana u nedelji. Prilikom posete benziskoj pumpi, potrošač sam određuje koliko želi da doplati na svoj račun za putarinu, a za veće uplaćene iznose predviđeni su i popusti od 4 do 10 posto, navodi se u saopštenju “Naftne industrije Srbije” (NIS).

Kompanija NIS u saopštenju poručuje svojim potrošačima da im je na ovaj način obezbedila bezbedno putovanje, bez zastoja na naplatnim rampama, naručito u letnjoj sezoni kada su gužve na putevima veće, prenosi agencija “Tanjug”.

Korišćenjem Super Kartice, potrošači uz kupovinu TAG uređaja dobijaju na poklon litar “NISOTEC” auto glas tečnosti za pranje vetrobranskih stakala i 40 bodova na Super Kartici, napominju u NIS-u.

Za sve dodatne informacije o TAG uređaju i lokacijama benzinskih stanica na kojima se mogu kupiti, svi zainteresovani mogu se informisati preko sajta kompanije “NIS Petrol” www.nispetrol.rs ili preko info centra 08 0000 8888.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор