Zbirne kontejnerske linije za Srbiju iz još 15 zemalja

made-in-germany-rs-kontejneri

Kompanija „Agent Plus“ već duže vreme uspešno organizuje zbirni kontejnerski transport iz svih većih luka Kine, a od 1. juna ove godine servis za zbirne pošiljke, „Balkan LCL Express“, proširen je na još 15 dalekoistočnih zemalja.

Razvojem „Balkan LCL Express“ servisa, uz već postojeću prednost redovnih polazaka pošiljki, sada je obezbeđena i pokrivenost svih većih luka Azije, jer je ponuda proširena linijama iz Tajlanda, Japana, Vijetnama, Malezije, Tajvana, Pakistana, Indonezije, Južne Koreje, Filipina, Bangladeša, Kambodže, Singapura, Šri Lanke, Australije i Novog Zelanda.

Otvaranjem novih poslovnih mogućnosti, domaćim privrednicima je na ovaj način znatno olakšana procedura uvoza robe sa dalekih destinacija. Sada je njihov jedini zadatak da izaberu pouzdanog dobavljača kvalitetne robe, a uz pomoć“ Balkan LCL Express“ servisa roba će bezbedno i u najkraćem roku stići na zahtevanu adresu, saopštila je kompanija „Agent Plus“, a prenosi “eKapija”.

Za uvoznike koji svoju robu nabavljaju iz zemalja u regionu, kompanija je uvela i redovni zbirni kamionski servis iz svih delova Hrvatske do adrese kiljenta ili do carinskog skladišta „Agent Plusa“ u Beogradu. Kamionski servis „Hrvatska – Srbija“ pokriva celu teritoriju Hrvatske, a preko sistema hab terminala pošiljke se jednom nedeljno otpremaju ka Srbiji. Takav način organizacije transporta doprinosi smanjenju potrebnog vremena za dopremanje robe, boljem planiranju pošiljki, kao i smanjenju troškova.

Kompanija „Agent Plus“ jedna je od vodećih u regionu u oblasti organizacije prevoza i logistike. Ima 7 svojih filijala u Srbiji i 5 samostalnih preduzeća u zemljama EU i regiona Jugoistočne Evrope. Pored organizacije zbirnog kontejnerskog i zbirnog kamionskog prevoza, kompanija nudi i brodske prevoze svih vrsta roba, kamionske prevoze, prevoz vangabaritnih tereta, avio prevoze, carinjenje robe u uvozu i izvozu, skladištenje robe i osiguranje „All risk“ po veoma povoljnim premijama.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор