Zakup lokala u Beogradu od 226 do 856 din po kvadratu

made-in-germany-rs-prostor-za-lokale

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda objavila je oglas o davanju poslovnog prostora u zakup, čija ukupna površina iznosi oko 3.000 kvadratnih metara.

Kako je saopštila Služba za informisanje Grada Beograda, „u ponudi je 80 lokala, kancelarija, magacina i garažnih mesta na opštinama Voždovac, Vračar, Stari grad, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd i Čukarica“.

U saopštenju se precizira da se, u zavisnosti od lokacije i namene, početna cena zakupa po kvadratnom metru kreće od 226 do 856 dinara, kao i da se u slučaju da zakupci poslovni prostor koriste za obavljanje posebno određenih delatnosti, početna visina zakupnine određuje prema vrsti delatnosti.

Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda pisane ponude mogu da se dostave do 29. decembra, kada će se obaviti i otvaranje svih pristiglih ponuda.

Direkcija gradi i izdaje u zakup poslovni prostor za potrebe uređivanja građevinskog zemljišta, navodi se u saopštenju, a sredstva ostvarena po tom osnovu koriste se namenski za realizaciju godišnjeg programa, odnosno za izgradnju nove infrastrukture. Direkcija će ove godine prihodovati oko 70 miliona dinara od zakupnine gradskog poslovnog prostora.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор