Učestvujte na konkursima Knauf Insulation!

Nemačka kompanija Knauf Insulation je za ovu godinu planirala niz aktivnosti usmerenih ka lokalnoj zajednici, odnosno ka građanima, školama, udruženjima i novinarima, što je u u skladu sa njenom strategijom održivosti “Za bolji svet”.

Za početak, kompanija je svakog prvog petka u mesecu omogućila svim zainteresovanim građanima posetu fabrici kamene vune u Surdulici. Posetioci treba da se prijave nekoliko dana unapred na mejl otvorenavrata@knaufinsulation.com, kako bi za njih bio organizovan obilazak i razgovor sa zaposlenima u fabrici.

Likovni konkurs za osnovne škole “Da priroda progovori”

Kako bi podstakla učenike da razmišljaju o životnoj sredini i proaktivno učestvuju u rešavanju problema na koje nailaze oko sebe, kompanija Knauf Insulation je organizovala likovni konkurs za đake od I do IV i od V-VIII razreda. U obe ove kategorije biće dodeljene po tri robne nagrade za najbolje radove, u skladu sa uzrastom deteta, a pravo učešća imaju sve osnovne škole sa teritorija opština Surdulica i Vladičin Han.

Nagrada za đake generacije

Svaki đak generacije u osnovnim i srednjim školama u opštinama Surdulica i Vladičin Han će na kraju školske godine od kompanije Knauf Insulation dobiti laptop. U kompaniji kažu da na ovaj način žele da podstaknu učenike da daju svoj maksimum i ostvare što bolje rezultate.

Konkurs “Aktivna zajednica”

Knauf Insulation nagrađuje i tri dobre ideje koje će unaprediti opštinu Surdulica, zbog čega pozivaju udruženja građana i neformalne grupe iz Pčinjskog okruga da prijave svoje projekte za unapređenje opštine Surdulica, a tri najbolja projekta će biti nagrađena sa sa po 1.000 eura.

Konkurs za najbolju eko reportažu “Za bolji svet” (tri kruga u 2022. godini)

Knauf Insulation poziva novinare koji rade u medijima na teritoriji Pčinjskog, Jablaničkog i Nišavskog okruga da pošalju svoje pisane ili video priče, objavljene u ovoj godini, koje afirmišu odgovoran odnos prema životnoj sredini, a tri najbolja rada biće nagrađena u svakom krugu sa po 300, 200 i 100 eura, poručuju iz kompanije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор