U Beogradu počinju sajmovi nameštaja i drvne industrije

Danas u Beogradu počinju 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i Međunarodni sajam mašina i alata drvne industrije, koji će do 10. novembra ugostiti više od 500 izlagača iz 38 zemalja, najavljuju iz Beogradskog sajma.

Najznačajniji regionalni događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u fokus stavlja premijere, nove ideje, inovativne tehnologije, vrhunski dizajn i funkcionalan i kvalitetan nameštaj svih vrsta i namena, kao i fakultete, škole i mlade dizajnere iz celog regiona, kao novu kreativnu i pokretačku snagu za budućnost.

Tokom sajamskih manifestacija Beograd će biti mesto susreta svih aktera koji imaju veze sa industrijom nameštaja, od proizvodača i distributera, dizajnera, inženjera i arhitekata, pa sve do kupaca, a zemlje učesnice su Italija, Nemačka, Švajcarska, Danska, Austrija, Švedska, Turska, Češka, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovenija…

Ove godine će se predstaviti i novi internacionalni i regionalni izlagači, kao što su italijanski Cappellini, danski Muuto, hrvatski Nunc, makedonski Fagus i mnogi drugi, a svih šest dana biće aktuelni “Design Talks”, odnosno razgovori sa dizajnerima i arhitektama. Vrhunac manifestacije predstavlja uručenje nagrade Zlatni ključ, koju internacionalni žiri, sastavljen od uticajnih ličnosti iz sveta dizajna, arhitekture, medija i biznisa, dodeljuje najuspešnijim izlagačima za 2019. godinu.

Radno vreme ovih sajmova je radnim danima od 10 do 19 sati, vikendom od 10 do 20. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 400 dinara, za grupne posete cena je 300 dinara, dok se sat parkiranja naplaćuje 150 dinara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор