„Tesla tablet“ stigao u Crnu Goru

made-in-germany-rs-tesla-tablet

Tesla tablet zvanično je predstavljen u Crnoj Gori, na Univerzitetu Donja Gorica u Podgorici.

Za razvoj i izradu ovog domaćeg tablet računara nadležna je kompanija „Comtrade“, koju u Crnoj Gori zastupa firma „CT computers“.

– „Tesla tablet“ je nastao kroz saradnju kompanije „Comtrade“ sa kompanijom „Intel“. Projekat smo razvijali više od tri godine, a sama činjenica da ga lansiramo upravo sa „Intelom“ govori da ovaj proizvod nećemo prodavati samo na tržištima u regionu, već i u celom svetu – objasnio je predsednik „Comtrade“ grupacije Veselin Jevrosimović, a prenosi „personalmag.rs“.

Po njegovim rečima, trenutno se u ponudi na tržištu nalaze tri modela ovog tableta: „Tesla 7,85“, „Tesla H7“ i „Tesla L7“.

– Intel procesori trenutno nisu toliko zastupljeni u tablet uređajima, međutim, mi smo se opredelili upravo za njih, jer ova kompanija trenutno pravi najbolje procesore za tablete na svetu. Ovo znači da svaki naš tablet na sebi nosi markicu „Intel inside“ i verujte da ništa bolje, sa boljim performansama i boljim odnosom cene i kvaliteta, nećete naći na našem tržištu – istakao je Jevrosimović.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор