Stže nova Opel „Corsa“

made-in-germany-rs-opel-logo

Opel će u oktobru na auto-salonu u Parizu premijerno predstaviti novu generaciju „Corse“, nakon osam godina, koliko je prošlo od predstavljanja trenutno još uvek aktuelne verzije, prenosi „B92“.

Uz male, „kozmetičke“ promene, kroz koje je tokom godina prošla, aktuelna Opel Corsa u prodaji se nalazi od 2006. godine, mada bi po kriterijumima koji važe u savremenoj auto-industriji, već trebalo da dobije svoju inoviranu verziju. Ovaj automobil očekuje se u javnosti sa nestrpljenem, s obzirom da se o novom modelu „Corse“ spekuliše već nekoliko poslednjih godina.

Jedino se na osnovu nezvaničnih fotografija test vozila koje kruže internetom, mogu dobiti neke prve, preliminarne naznake o izgledu nove „Corse“, mada je Opel objavio i prvi video snimak na kome je prikazan prototip ovog automobila u vožnji. Sudeći na osnovu snimka, nova „Corsa“ dosta će ličiti na prethodnu verziju, uprkos izmenama u dizajnu, pre svega na prednjem delu, kada se posmatra sa strane i od pozadi.

Evidentno je da će automobil imati drugačije farove, masku hladnjaka i prednji branik, ali i redizajnirana stop svetla. Spoljašnjost automobila možda neće pretrpeti značajne promene, međutim u Opelu tvrde da je definitivno reč o novoj generaciji „Corse“ koja će imati novi enterijer, motore, oslanjanje i drugo.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор