Stiže Porsche edicija najtanjeg preklopnog telefona na svetu

Skoro pet meseci od predstavljanja na IFA 2023 sajmu u Berlinu, na tržišta Evrope konačno je stigao Honor Magic V2 telefon, kao i njegova verzija kreirana u saradnji sa kompanijom Porsche, prenosi b92.

Izuzetno tanak savitljivi preklopni telefon moći će da se nabavi u crnoj i ljubičastoj varijanti, po ceni od 2.000 eura za verziju sa 16GB RAM-a i 512GB prostora za skladištenje podataka, a evropskim kupcima na raspolaganju će biti i Magic Care+ servis za besplatnu zamenu ekrana.

Najtanji savitljivi OLED panel veličine je 7,92 inča i savija se ka unutra, sa displejem koji ima stopu osvežavanja od 120Hz. Ovaj telefon pokreće Snapdragon 8 Gen 2 čipset, a napaja ga baterija kapaciteta 5000 mAh, sa podrškom za 66W brzo punjenje. Aparat je sertifikovan da izdrži 400.000 savijanja, što bi trebalo da omogući deset godina svakodnevne upotrebe

Pored toga, u Evropu stiže i Magic V2 RSR Porsche Design model, prepoznatljivog Porsche „Flyline“ dizajna, u Porsche Agate Grey verziji. Okvir telefona je od magnezijuma, dok je mehanizam šarke napravljen od legure titanijuma kao i kod običnog Magic V2.

Nažalost, Honor još uvek nije precizirao kada tačno možemo da ga očekujemo na tržištu i po kojoj ceni.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор