Rehau prozori za beogradski Urgentni centar

Odeljenju fizijatrije Urgentnog centra u Beogradu nemačka kompanija „Rehau Srbija“ je donirala 18 novih PVC prozora, kojima su zamenjeni dotrajali drveni prozori, a vrednost ovog poklona iznosi milion dinara.

– Prozore je izradio naš dugogodišnji partner, beogradska firma „Jesal Tim“, koji je zamenu, odnosno montažu, uradio veoma efikasno i brzo, za samo dva dana vikenda, kako se ne bi remetile redovne aktivnosti bolnice – navodi se u saopštenju nemačkog proizvođača stolarije.

Rehau je premium robna marka u svetu poznata po rešenjima na bazi polimera, zbog čega je među vodećima na polju industrije, građevinarstva i automotiva. Prozori namenjeni Urgentnom centru opremljeni su petokomornim sistemom EURO-Design 70, sa niskoemisionim staklima, prenosi „eKapija“.

Ova porodična kompanija zapošljava oko 20.000 ljudi na 170 lokacija širom Evrope i kao međunarodno aktivan poslodavac vrlo je istaknuta u sferi društvene odgovornnosti, zbog čega se u svetu zalaže za najrazličitije ekološke, ekonomske i kulturne teme od značaja za širu društvenu zajednicu, ističu u kompaniji.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор