Puma je novi sponzor srpskog fudbala

Nemački proizvođač sportske opreme „Puma“ novi je sponzor Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Tim povodom FSS je, uz zvanično predstavljanje novog sponzora, javnosti predstavio i gostujuću, odnosno rezervnu garnituru dresova, koju će koristiti srpska reprezentacija.

Detalji ugovora sa nemačkom kompanijom još uvek nisu poznati, a ni to kako će izgledati osnovna dres garnitura, ali bi i to trebalo da bude obnarodovano koliko već u narednim danima, prenosi „b92“.

Srpski reprezentativci će nove dresove po prvi put obući za utakmicu u Torinu, gde u petak od 20:30 igraju protiv Maroka. Već četiri dana kasnije fudbalsku ekipu Srbije očekuje duel sa Nigerijom u Londonu.

U FSS objašnjavaju da je govor sa „Umbrom“ istekao i da je bilo nekih ponuda iz Kine, ali da se „Puma“ nametnula kao izbor za novog sponzora srpskih fudbalera.

Najveći sponzori fudbalskih reprezentacija na predstojećem Mundijalu su kompanije „Najki“ i „Adidas“, a dresove „Pume“ nosiće i Švajcarci protiv kojih će ekipa Srbije igrati u grupi.

Kompanija „Puma“ sponzor je i Italijanske, Slovačke, Češke i Austrijske fudbalske ekipe, međutim, one se nisu kvalifikovale za Svetsko prvenstvo koje počinje u junu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор