Onlajn Sajam industrije u Hanoveru

Ovogodišnji Sajam industrije u Hanoveru (Hannover Messe) biće održan u onlajn formatu od 12. do 16. aprila, a centralna tema manifestacije biće „industrijska transformacija“.

Fokus ovako organizovanog sajma biće na opširnom konferencijskom programu, digitalnim načinima predstavljanja proizvoda i poslovnom povezivanju baziranom na softverskim rešenjima. Izlagači će prdstaviti svoje tehnologije, kao i ideje za fabrike, energetske sisteme i mreže snabdevanja budućnosti, navodi se u saopštenju organizatora.

Posetioci virtuelnog sajma moći će brzo i jednostavno da se informišu o inovacijama i novim trendovima i da uz nove alate uspostave direktan kontakt sa kompanijama koje su im interesantne. S druge strane, Hannover Messe će izlagačima pružiti veliku digitalnu vidljivost i omogućiti blisku razmenu biznisa, nauke i politike.

Jedan od najvažnijih sajmova industrije na svetu ove godine će virtuelno otvoriti ministar privrede Nemačke Peter Altmajer, a najavljeno je i obraćanje kancelarke Angele Merkel, prenosi agencija Tanjug.

Inače, prošle godine hanoverski sajam industrije je zbog pandemije korona virusa prvo bio odložen, a potom i potpuno otkazan, a to se po prvi put desilo u 70 godina dugoj istoriji ove manifestacije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор