Olakšano tumačenje Zakona o planiranju i izgradnji

made-in-germany-rs-zakon-cekic

U cilju boljeg razumevanja, pravilnog tumačenja i primene odredaba Zakona o planiranju i izgradnji, svim zainteresovanima na raspolaganju su nedavno postavljena internet stranica i novi pozivni centar.

Kako bi se unapredilo sprovođenje ovog zakona, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, posredstvom Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i uz podršku organizacije USAID, realizovalo je projekat formiranja posebnog pozivnog centra i internet stranice, saopštilo je to ministarstvo.

Na internet stranici mogu se pronaći odgovori na najčešće postavljena pitanja u vezi sa odredbama Zakona o planiranju i izgradnji, kao i prečišćen tekst zakona, podzakonska akta i druga dokumenta značajna za oblast građevinarstva. Brojevi telefona pozivnog centra su: 011/40-43-190, 011/40-43-191 i 011/40-43-192, prenosi agencija „Tanjug“.

Ministarstvo očekuje da će početak rada pozivnog centra i postavljanje posebne internet stranice omogućiti građanima da na lak i brz način dođu do svih neophodnih informacija koje se tiču primene Zakona o planiranju i izgradnji.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор