Nova METRO prodavnica otvorena u Šapcu

Nemačka kompabija METRO Cash & Carry Srbija otvorila je novi prodajni objekat u Šapcu, na adresi Severna transverzala 19, u značajno većem poslovnom prostoru. Veletrgovinski objekat se prostire na 1.800 kvadratnih metara, a u svom asortimanu ima oko 2.500 proizvoda namenjenih profesionalnim kupcima, uz bitno proširenu ponudu svežih i ultrasvežih proizvoda.

– Kao veletrgovac, METRO svoj fokus poslovanja stavlja na profesionalne kupce, pre svega iz ugostiteljskog i samostalnog trgovačkog sektora u celoj Srbiji. Ugostitelji, ali i mali, nezavisni trgovci uvek mogu da računaju na kvalitetne, sveže i dostupne proizvode, po cenama koje garantuju njihovo dugoročno i održivo poslovanje. Verujemo da će postojeći, ali i novi kupci ovo prepoznati, a prve reakcije govore da je odluka da osnažimo svoje prisustvo u Šapcu bila ispravna. Sigurni smo da ovaj region ima veliki razvojni potencijal u pogledu ugostiteljstva i preduzetništva i mi ćemo se i dalje truditi da budemo oslonac svojim kupcima – kaže generalni direktor Andre Rinnensland.

Radno vreme novog prodajnog objekta je od 6 do 18 časova radnim danima, a subotom od 6 do 16 časova, prenosi eKapija.

Inače, METRO Srbija je član METRO poslovne grupacije, vodeće svetske veletrgovine sa sedištem u nemačkom Dizeldorfu. Metro je prisutan u 30 zemalja sveta i zapošljava preko 100.000 radnika. Metro u Srbiji ima 9 objekata u 7 gradova i zapošljava 1.200 ljudi.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор