Nemački naučnik nudi 600 dokaza da je virus napravljen

Nemački naučnik iz oblasti nanotehnologija, Roland Vizendanger, izjavio je za tamošnje medije da poseduje 600 dokaza iz 2019. i 2020. godine koji pokazuju da korona virus nije prešao sa životinja na ljude, već da je veštački generisan u laboratoriji.

– Informacije o virusu i brojne objave u stručnim časopisima i preko društvenih medija pokazuju da je novi korona virus bio nesreća koja je došla iz laboratorije u kineskom gradu Vuhanu – tvrdi ovaj naučnik iz Hamburga.

On je objasnio da se novi korona virus veoma dobro „kači“ na receptore ljudskih ćelija i uspešno prodire u njih, što nije bilo svojestveno dotadašnjim ranijim sojevima ovog virusa nađenim u prirodi, a to ukazuje na njegovo laboratorijsko poreklo.

Vizendanger je ukazao i na činjenicu da se slepi miševi zapravo ne nude na pijaci u centru kineskog grada, za koju se smatralo da je izvor i epicentar infekcije novog korona virusa, prenosi agencija Tanjug.

Nemački naučnik je poručio kako očekuje da će se tokom narednih nedelja i meseci u javnosti pojaviti i druga istraživanja i studije o porekli pandemije, te je izrazio nadu da će se pojaviti još dokaza koji će potkrepiti njegovu tezu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор