Na Staroj planini počela zimska sezona

made-in-germany-rs-stara-planina

Na Staroj planini svečano je ovog vikenda otvorena zimska turistička sezona, a sudeći po ranim rezervacijama u hotelu „Falkensteiner“, procenjuje se da će biti za 20% uspešnija od prošlogodišnje.

Sezona je počela tradicionalnim događajem „VIP Ski opening“, koji je ove godine bio organizovan od 12. do 14. decembra, uz prisustvo velikog broja medija i mnogobrojnih ličnosti iz javnog života. Događaj je propraćen bogatim programom sa velikim brojem iznenađenja, a glavni promoter ski centra „Stara planina“ bio je muzičar, ljubitelj prirode i pobornik zaštite životne sredine Rambo Amadeus, prenosi „eKapija“.

Hotel „Falkensteiner Stara planina“, jedini smeštajni objekat visoke klase na jednoj od najlepših srpskih planina, već je rasprodat u udarnim terminima, a ove sezone najviše je turista iz Bugaske, Rusije i Rumunije, navodi se u saopštenju hotela.

– Naša očekivanja za ovu sezonu veoma su pozitivna. Pokušavamo da privučemo strane posetioce, a to i uspevamo, jer imamo porast dolaska stranih turista za 30%, pre svega iz Rusije, Bugarske i Rumunije. Ove godine imamo i kompletnu sedmodnevnu animaciju za decu i odrasle i muzički program, tako da smo zaokružili kompletan program hotela. Odvojili smo pušačke zone, tako da roditelji sa malom decom neće imati više taj problem, a obezbedili smo i sedmodnevnu animaciju sa muzičkim programom i za decu i za odrasle – rekao je direktor Nikola Marković i dodao da domaći turisti ipak preovlađuju.

I ove sezone hotel „Falkesteiner Stara planina“ pripremio je specijalne ponude i promotivne cene smeštaja za svoje goste, počev od 50 eura na bazi „all inclusve light“ usluge. Za one koji žele da sa porodicom provedu praznike na planini, osmišljeni su atraktivni novogodišnji i božićni paketi, a posebno je privlačan promo paket „Save one night“, čija se cena za 5 noći kreće od 200 eura po osobi. Ove sezone cena šestodnevnog ski pasa u špicu iznosiće 5.300 dinara, dok će desetodnevna ski karta koštati 9.910 dinara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор