“Metalac posuđe” sa “Disney” likovima

made-in-germany-rs-dizni-posudje

Nakon što je svetska kompanija za inspekciju, testiranje i sertifikaciju proizvoda “Intertek” završila u preduzeću “Metalac posuđe” eksternu reviziju za potrebe kompanije „Dizni“ (Disney), srpskom proizvođaču posuđa uručeno je priznanje “Achievement Award”.

Po Diznijevoj licenci Metalac od marta 2013. godine pravi posuđe za decu sa poznatim crtanim likovima. Prema standardima za ovakvu vrstu provere, eksterni proveravač je u junu, tokom dvodnevnog boravka u srpskom preduzeću, prekontrolisao 338 aspekata i ocenio da su ispunjeni svi kriterijumi iz oblasti rada, zarada i radnih sati, menadžmenta sistema, zdravlja, bezbednosti i zaštite okoline, navodi se u saopštenju Metalca.

„Na završnom sastanku proverivač je izrazio zadovoljstvo načinom na koji se obavlja celokupan poslovni proces i otvoreno poručio da je impresioniran utiskom o kompaniji, menadžerima i zaposlenima. Zato je u Metalac posuđe od revizora stiglo priznanje “Achievement Award”, precizira se u saopštenju.

Aleksandar Marković, direktor Metalca, naglašava da je ovo priznanje veoma značajno za kompaniju, jer je Intertek referentna kuća koja priznanja ne daje olako. Sa druge strane, kako kaže, to je i potvrda doslednosti koju “Metalac” već 25 godina ima u poštovanju i razvijanju svih standarda kvaliteta.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор