Međunarodni sajam tehnike u Beogradu

made-in-germany-rs-beogradski-sajam

Pod sloganom “Korak u budućnost”, na Beogradskom sajmu će od 11. do 15. maja ove godine biti održan Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, kao najstariji, najveći i najreprezentativniji sajam tog profila u ovom delu Evrope.

Kako su saopštili su organizatori, Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća okupiće više od 500 domaćih i stranih, direktnih i indirektnih izlagača i drugih učesnika iz dvadesetak zemalja. Oni će predstaviti savremene tehnologije i inovativne proizvode i projekte iz oblasti elektroenergetike, elektronike, automatizacije, robotike, telekomunikacija, procesne tehnike, logistike, materijala, energetske efikasnosti, alternativnih i obnovljivih izvora enerije, informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT) i korporativnog softvera, prenosi „eKapija“.

Pored izlagačkog, ovogodišnji Sajam tehnike ponudiće učesnicima i posetiocima i izuzetno bogat stručni prateći program. Poseban pečat ovoj manifestaciji daće i međudržavna poslovna konferencija posvećena unapređenju ekonomske saradnje Srbije i Italije u domenu razvoja i primene novih proizvodnih tehnologija, posebno mehatronike, robotike i industrijske automatizacije, sa težištem na održivoj “fabrici za budućnost”, a uz učešće stručnih organizacija i asocijacija dveju zemalja iz ove oblasti.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор