Lidl stigao i u Gornji Milanovac i Apatin

Nemački trgovinski lanac Lidl otvorio je još dve nove prodavnice u Srbiji, jednu u Gornjem Milanovcu, na adresi Vojvode Živojina Mišića 24, a drugu u Apatinu, u ulici Dimitrija Tucovića 54, čime je ukupan broj svojih prodajnih objekata u 26 srpskih gradova podigao na ukupno 37.

„Svečano otvaranje Lidlovih prodavnica u oba grada uveličali su nastupi dečijih horova, a slavljeničkoj atmosferi i dobrom raspoloženju doprinele su i akcijske cene koje su dočekale prve posetioce“, saopšteno je iz Lidla, a prenosi agencija Tanjug.

Lidl je ovom prilikom pozvao sve potrošače da u okviru kampanje „Mala dela su velika stvar“ doniraju osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu socijalno-ugroženim grupama stanovništva. Humanitarna akcija Lidla i Crvenog krsta Srbije, započela je 28. novembra, a trajaće do 15. decembra u svim Lidlovim prodavnicama u našoj zemlji.

– Nakon što organizacijama Crvenog krsta dostavimo proizvode koje su donirali potrošači, mi ćemo kao kompanija, donirati sredstva za opremanje 10 narodnih kuhinja u Srbiji – poručila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija i istakla da se na policama prodavnica u Gornjem Milanovcu i Apatinu nalazi 1.600 proizvoda Lidl brendova proverenog kvaliteta, kao i 350 proizvoda domaćih dobavljača.

U kompaniji kažu da je njihov izvanredan odnos sa potrošačima i saradnicima prepoznala i međunarodna organizacija ICERTIAS, koja je Lidlu dodelila prestižnu medalju „Prijatelj potrošača – jer cenimo naše potrošače“, kao i status „Superiorna izvrsnost“.

Kompanija Lidl se nalazi u sastavu nemačke Švarc grupe, jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi, koji posluje u 32 zemlje sveta i zapošljava više od 287.000 ljudi. Lidl je svoje prve prodavnice u Srbiji otvorio pre malo više od godinu dana, u oktobru 2018.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор