Kragujevac ove godine organizuje 20 sajmova

Šumadija sajam će u ovoj godini organizovati čak dvadeset sajmaskih manifestacija, od onih tradicionalnih, poput sajamova građevinarstva, venčanja, zapošljavanja, poljoprivrede i turzima, do nekih potpuno novih.

Sa kragujevačkog sajmišta poručuju da su zadovoljni svim manifestacijama održanim tokom protekle godine i najavljuju da očekuju da će i sajmovi planirani za ovu godinu postići isti, ako ne i još veći uspeh.

– Za Šumadija sajam 2018. je bila godina napretka i uspeha, jer su kragujevački sajmovi zabeležili kako porast broja izlagača, tako i porast interesovanja posetilaca. Šumadijski sajam poljoprivrede je po prvi put popunio kapacitete spoljašnjeg prostora i izložene mehanizacije, a nakon nekoliko godina pauze obnovili smo i Sajam građevinarstva i Sajam komunalne opreme Komdel – rekla je Mirjana Milenković, rukovodilac Službe marketinga i sajamskih manifestacija Šumadija sajma, a prenosi InfoKG.

Ona je istakla da je u prošloj godini na Šumadija sajmu po prvi put održan i Sajam mode, kao i kućni sajmovi Velika ĐAK rasprodaja i Sajam proizvodnih tehnologija, a nisu izostale ni tradicionalne izložbe poput sajmova hortikulture, nameštaja, automobila i mnogih drugih.

Na Šumadija sajmu uveliko se radi na pripremi predstojećih manifestacija kojih će u ovoj godini biti oko 20, a organizatori najavljuju da je u planu i organizovanje nekoliko novih, od kojih će jedna svakako biti regionalnog karaktera, a druga je kućni sajam “Enovitis”.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор