Komtrejd je “Majkrosoft Partner of the Year”

made-in-germany-rs-microsoft-logo

U konkurenciji više od 2.300 učesnika iz 108 zemalja širom sveta, beogradska IT kompanija “Komtrejd” (Comtrade) dobila je priznanje “Majkrosoft Partner of the Year” za 2015. godinu, a nagrada će joj biti uručena 12. jula u Orlandu, na Floridi (SAD).

U domaćoj IT kompaniji kažu da je u ovako snažnoj konkurenciji Komtrejd prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i po odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa kompanijom “Majkrosoft”.

– Našoj kompaniji je ukazana posebna čast u konkurenciji najznačajnijih globalnih partnera Majkrosofta za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na Majkrosoft tehnologiji. Počastvovani smo što nas je vodeća svetska IT kompanija izabrala za partnera godine u izuzetno jakoj i veoma kompetentnoj konkurenciji. Posvećeni smo daljem negovanju međusobnog partnerstva i praćenju ”mobile first, cloud first” strategije, nastavljajući da isporučujemo najbolja i najaktuelnija rešenja zasnovana na Majkrosoft tehnologiji za još veći uspeh i snažnije prisustvo u regionu – poručuju iz kompanije Komtrejd.

“Majkrosoft Partner of the Year” prestižno je priznanje partnerima na globalnom nivou, a namenjeno je onima koji su tokom protekle godine postigli vanserijske rezultate u implementaciji Majkrosoft rešenja ili su razvili i isporučili izuzetna rešenja bazirana na Majkrosoft tehnologiji, objašnjava se u saopštenju kompanije Komtrejd.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор