Sajam robe široke potrošnje u Frankfurtu

made-in-germany-rs-sajam-frankfurt

Nemački grad Frankfurt i ove godine je domaćin najvećeg Međunarodnog sajma robe široke potrošnje „Ambiente 2016“, koji počinje sutra i traje do 16. februara.

Međunarodna izložba „Ambiente“ organizuje se svake godine i podeljena je u tri tematska dela „Living, Giving and Dining“, a svaka ova postavka je isprepletana jedna sa drugom. Manifestacija uključuje i mnoštvo nagrada, radionica i predavanja, po čemu je naročito popularna i tražena. Upravo na ovom sajmu dodeljuju se neke od najprestižnijih nagrada iz sveta dekoracije, dizajna, trendova i pametnih rešenja za dom.

Ove godine na sajmu “Ambiente” učestvovaće više od 5.000 izlagača iz 90 zemalja, koji će se okupiti na prostoru od čak 400.000 kvadratnih metara, a procene govore da će izložbu posetiti i više od 135.000 stručnih posetilaca. Ovakva statistika nedvosmisleno ukazuje na prestižnu poziciju u svetu frankfurtske internacionalne izložbe robe široke potrošnje, čiji je asortiman proizvoda u skladu sa globalnom potražnjom.

Pored toga što je mesto susreta velikih industrijalaca i maspotrošačkih trendova, ovde se može naći i mnoštvo unikatnih proizvoda i ručnih radova, čiji proizvođači takođe koriste priliku da ugovaraju velike poslove. Za one koji traže visok kvalitet, luksuzne ili avangardne stvari i poklone, ovaj sajam je nezaobilazna destinacija na svetskoj mapi.

Više informacija o sajmu, poseti ovoj manifestaciji, uslovima učešća za narednu godinu, organizaciji odlaska i B2B sastancima, može se naći na adresi www.messefrankfurt.rs , www.zodax.rs ili preko telefona +381 (0)11 322-0600.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Ostavite odgovor