Upišite se
Nemačko Srpski – Srpsko Nemački poslovni odnosi, vesti, firme, delatnosti i proizvodi vrhunskog kvaliteta

Puma je novi sponzor srpskog fudbala

Nemački proizvođač sportske opreme „Puma“ novi je sponzor Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Tim povodom FSS je, uz zvanično predstavljanje novog sponzora, javnosti predstavio i gostujuću, odnosno rezervnu garnituru dresova, koju će koristiti srpska reprezentacija.

Detalji ugovora sa nemačkom kompanijom još uvek nisu poznati, a ni to kako će izgledati osnovna dres garnitura, ali bi i to trebalo da bude obnarodovano koliko već u narednim danima, prenosi „b92“.

Srpski reprezentativci će nove dresove po prvi put obući za utakmicu u Torinu, gde u petak od 20:30 igraju protiv Maroka. Već četiri dana kasnije fudbalsku ekipu Srbije očekuje duel sa Nigerijom u Londonu.

U FSS objašnjavaju da je govor sa „Umbrom“ istekao i da je bilo nekih ponuda iz Kine, ali da se „Puma“ nametnula kao izbor za novog sponzora srpskih fudbalera.

Najveći sponzori fudbalskih reprezentacija na predstojećem Mundijalu su kompanije „Najki“ i „Adidas“, a dresove „Pume“ nosiće i Švajcarci protiv kojih će ekipa Srbije igrati u grupi.

Kompanija „Puma“ sponzor je i Italijanske, Slovačke, Češke i Austrijske fudbalske ekipe, međutim, one se nisu kvalifikovale za Svetsko prvenstvo koje počinje u junu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Ostavite odgovor

Najnoviji članci

Kategorije

Blog

Arhiva članaka

Sign up for Made in Germany RS - Newsletter

* = required field