Pretpremijera Opelovog „Grandland X“ u Beogradu

Prošle srede „Opel“ je u Beogradu ekskluzivno predstavio potpuno novi model automobila „Grandland X“, uz najavu da će zvanična svetska premijera biti održana ove jeseni na sajmu automobila u Frankfurtu.

Ovaj najmlađi, ali i najveći član Opelove porodice, kompaktni SUV, pretenduje da postane novi ozbiljni konkurent u C-SUV segmentu koji u protekloj deceniji beleži sve veći rast. U Opelu navode da glavni aduti ovog vozila jesu visoka pozicija sedenja, mala težina, sportski SUV dizajn, obilje prostora za 5 putnika, vrhunska tehnologija, točkovi veličine do 19 inča i efikasni pogonski sklopovi, prenosi „eKapija“.

– Nedavno redukovani logotip kompanije dodatno govori o fokusu nemačkog proizvođača na mobilnost koju simbolizuje točak i energiju koja je prikazana u vidu munje, takozvanog Opelovog Blitza. Druga važna promena se ogleda u novom sloganu „Budućnost pripada svima“, koji je takođe sveden i jasno govori o nameri Opela da kroz demokratizaciju tehnologija i usluga vezanih za mobilnost svet učini boljim mestom za svakoga – objašnjava Dragan Nenadović, direktor regionalnog predstavništva Opela za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju.

On je ovom prilikom najavio do sada najambiciozniji program lansiranja novih modela u istoriji brenda Opel, pod nazivom „7 u 17“, čiji je deo i Grandland X.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Ostavite odgovor