Upišite se
Nemačko Srpski – Srpsko Nemački poslovni odnosi, vesti, firme, delatnosti i proizvodi vrhunskog kvaliteta

Posetite beogradski Sajam građevinarstva

Ovogodišnji Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE), biće održan na Beogradskom sajmu od 18. do 21. aprila, uz učešće predstavnika više od 20 zemalja iz regiona i sveta.

Pored izlagača iz gotovo svih oblasti građevinske industrije, mašina i mehanizacije, na vodećoj sajamskoj manifestaciji u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope učestvovaće i arhitekte i dizajneri, kao i predstavnici sektora građevine i urbanizma, državni i privatni investitori iz Srbije i zemalja regiona.

U okviru predstojećeg sajma, kao zasebna tematska celina, predstaviće se i 10. Međunarodni sajam kamena “Stone Expo Serbia”, najveći međunarodni sajamski događaj u oblasti obrade prirodnog kamena i prateće industrije, saopšteno je iz Beogradskog sajma.

Organizatori poručuju da SEEBBE 2018. predstavlja odličnu priliku za ispitivanje tržišta, proširenje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače put da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje postavljaju svetski standardi.

Učesnici sajma građevinarstva će, u težnji da izađu u susret posetiocima ove manifestacije i svojim klijentima, odobravati na svoje proizvode i usluge ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5 do 30 posto.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Ostavite odgovor

Najnoviji članci

Kategorije

Blog

Arhiva članaka

Sign up for Made in Germany RS - Newsletter

* = required field