Novosađani dobili samouslužne stanice za bicikle

Nakon postavljanja “Balans+” samouslužnih servisnih stanica za bicikle u Beogradu, kompanija “Imlek” nastavlja ovu društveno odgovornu akciju i u Novom Sadu, skrećući tako pažnju javnosti na važnost bavljenja fizičkom aktivnošću uz izbalansiranu i raznovrsnu ishranu.

U okviru ove akcije samouslužne servisne stanice za bicikliste će u narednom periodu biti postavljene i u drugim gradovima širom naše zemlje, a sve u skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+.

– Imajući u vidu da je Novi Sad poznat po velikom broju rekreativnih biciklista, odlučili smo da upravo Novosađanima pružimo mogućnost da na nekoliko lokacija u gradu provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove ili napumpaju gume – objasnila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Po njenim rečima servisne stanice su postavljene na Beogradskom keju, Spensu i na Štrandu, prometnim gradskim lokacijama koje okupljaju veliki broj ljubitelja ovog vida rekreacije.

– Naša kompanija će, u cilju promocije zdravih životnih navika, ovu akciju sprovesti i u drugim gradovima u Srbiji – najavila je Malovićeva, a prenose “Večernje novosti”.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Ostavite odgovor