Nemački „Auto-Kabel“ traži radnike u Mionici

Nemačka kompanija“Auto-Kabel“ u saradnji sa Opštinom Mionica, organizuje u sali Skupštine opštine „Dan karijere“, u četvrtak 13. septembra, od 8 do 17 sati.

U saopštenju mioničke lokalne samouprave se navodi da „se pozivaju sva nezaposlena i zaposlena lica, bez obzira na starosnu dob, pol i stepen obrazovanja, koja su zainteresovana za rad u ovoj renomiranoj kompaniji, da dođu na kratak informativni razgovor sa potencijalnim poslodavcem“, i dodaje da je poželjno da kandidati ponesu CV.

Nemačka kompanija „Auto-Kabel“ je osnovana još 1930. godine i bavi proizvodnjom elektro provodnika za potrebe auto industrije. Posluje u mnogim zemljama širom sveta, a sada planira da otvori fabriku i u Mionici.

Auto-Kabel danas zapošljava oko 8.000 radnika u proizvodnim pogonima u Nemačkoj, SAD, Meksiku, Češkoj, Švajcarskoj, Francuskoj, Švedskoj, Kini i Japanu, i sarađuje sa najvećim proizvođačima u auto industriji, kao što su kompanije „BMW“, „Ford“, „Tojota“, „Folksvagen“, „Jaguar“, „Reno“, „Pežo“…

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

2 Komentara
  1. Poštovani!
    Upravo sam videla da ste juče obavili razgovor sa kandidatima koji su zainteresovani za rad u Vašoj firmi „Auto-Kabel“ koja će poslovati u Mionici. Ja sam iz Valjeva i po struci sam diplomirani ekonomista sedmog stepena. Zainteresovana sam za posao u Vašoj firmi i stoga bih Vas molila ako postoji mogućnost da negde naknadno obavim razgovor sa nekim iz firme i da Vam dostavim lično SV. Naravno u koliko Vam je potreban kadar mog profila.
    Sa nadom da će te me pozvat na razgovor UNAPRED ZAHVALNA…
    S POŠTOVANJEM DANIJELA MATIĆ.

  2. Ovo je divno.Naravno da sam zainteresevana.Samohrana sam majka ali mi to ne predstavlja problem.Napokon nesto dobro.

Ostavite odgovor