Na Drinskoj regati 10.000 učesnika

U organizaciji lokalne samouprave i Turističke organizacija Ljubovija danas se održava Drinska regata, najmasovnija manifestacija na vodi, u kojoj će učestvovati više od 10.000 domaćih i stranih učesnika sa preko 1.000 plovila.

– Celodnevno uživanje u čarima plovidbe Drinom, nezaboravan provod uz plutajući orkestar i mirisi domaće kuhinje, samo su neke od stvari koje očekuju posetioce ovogodišnje regate – najavila je Slađana Grujičić, direktorka lokalne turističke organizacije, i poručila da su pripreme za regatu završene i da je mesta za prijavu ostalo još malo.

Plovidba će se odvijati trasom dugom 40 km, duž najlepšeg dela Drine, jedne od najčistijih reka Srbije, a počeće od Rogačice i protezaće se sve do Ljubovije koja je i krajnji cilj ovog veselog takmičenja.

Iz turističke organizacije najavljuju da će cela drinska dolina danas biti prava oaza nezaboravnog provoda koja će svim posetiocima omogućiti nesmetano uživanje na vodi, kao i priliku da iskoriste i sve druge turističke pogodnosti opštine Ljubovija koja je prepuna raznolikosti.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Ostavite odgovor