Međunarodni sajam turizma u Nišu

U Sportskom centru „Čair“ u Nišu od 29. do 31. marta se održava 9. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, na kome će posebna pažnja biti posvećena gastronomskoj i vinskoj ponudi, odnosno predstavljanju i degustaciji specifičnih proizvoda lokalnih kuhinja.

Iz Turističke organizacije Niša javljaju da će početak Sajma obeležiti konferencija pod nazivom „Novi načini u razvoju receptivnog turizma“, dok će tokom sajma biti organizovana i druga konferencija posvećena avanturizmu, kao dobrom načinu promovisanja kulturnog nasleđa Srbije.

Kao i prethodnih godina dolazak na Sajam najavili su izlagači iz zemlje i regiona: Republike Srpske, Crne Gore, Bugarske, Mađarske i Grčke, među kojima su turističke agencije, turoperateri, turističke organizacije gradova i opština, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportskog i rekreativnog turizma i udruženja samostalnih izlagača suvenira.

Međunarodni sajam turizma u Nišu je za 9 proteklih godina postao nezaobilazni deo programa promocije turističke privrede u Srbiji i regionu, i kao takav je i ove godine idealna prilika za uspostavljanje novih poslovnih kontakata u cilju povezivanja i razvoja regionalnog turizma.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Ostavite odgovor