„Krone“ priključna vozila sve popularnija u Srbiji

made-in-germany-rs-krone

Beogradska firma „Sejari“ je ove godine na domaćem tržištu zabeležila rekordnu prodaju priključnih vozila nemačke firme „Krone“, jednog od tri najveća proizvođača u Evropi.

Transportnim i drugim preduzećima koja vozila koriste za sopstveni prevoz, zastupnik poznate nemačke marke za Srbiju je tokom 2015. isporučio više od 150 poluprikolica i prikolica, prenosi “eKapija”.

U preduzeću Sejari navode da ovogodišnju prodaju karakteriše povećan broj novih kupaca koji do sada u svojim voznim parkovima nisu imali novije „Krone“ modele. Tako je isporučeno čak pedesetak poluprikolica-hladnjača „DuoPlex Steel“, kao i dosta različitih varijanti poluprikolice „Mega Liner“, poput modela „Tire transport“ sa opremom i sertifikatom propisanim za bezbedan transport pneumatika. Kupci u Srbiji takođe su pokazali izuzetno interesovanje i za poluprikolice za transport kontejnera od 20 do 40 stopa.

U ovoj poslovnoj godini Sejari je ostvario izuzetno dobru saradnju sa domaćim proizvođačem nadgradnji, kompanijom „Uniplast Srbija“, kroz značajan porast isporuka tandem prikolica s niskim podom i velikom tovarnom zapreminom, u kombinaciji „Krone“ podvoza i „Uniplast“ nadgradnje raznih tipova, objašnjavaju zastupnici nemačke kompanije u Srbiji.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Ostavite odgovor