Konkurs za „A’ Design Award & Competition“

made-in-germany-rs-a-design-award

Raspisan je konkurs za „A’ Design Award & Competition“, vodeće međunarodno godišnje takmičenje u dizajnu.

„A’ Design“ priznanja podeljena su na veliki broj oblasti, što je dobra prilika za predstavljanje što više dizajnera iz celog sveta u što više disciplina. Prijavljeni radovi biće ocenjivani od strane anonimnog žirija sastavljenog od akademika, novinara i drugih stručnjaka, prenosi „eKapija“.

Nagrada „A’ Design“ uključuje: međunarodni sertifikat za dizajn, pozivnicu za ekskluzivno gala veče u Italiji, online i offline izložbu nagrađenih radova, A2 poster nagrađenog rada, godišnju publikaciju najboljih radova u tvrdom povezu, specijalni 3D trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod rada na više od dvadeset jezika, ekskluzivni intervju sa pobednikom, pripremu za štampu i distribuciju, licencu za upotrebu logoa „A’ Design“, nagrade u daljem radu, promociju pobedničkih radova u stotinama drugih publikacija, gostovanja u medijima, uključivanje u „World Design Rankings“ listu, kao i pristup daljem marketingu i PR-u.

Osnovni cilj ovog prestižnog takmičenja je stvaranje globalne svesti o dobroj praksi i principima, isticanjem najboljeg dizajna u svim zemljama i svim oblastima. Smisao nagrađivanja jeste da podstakne dizajnere i brendove širom sveta da stvaraju superiorne prozvode i projekte koji će koristiti društvu.

„A’ Design“ nagrada se dodeljuje radovima koji su fokusirani na inovacije, tehnologije, dizajn i kreativnost. Radovi se prihvataju ukoliko su dizajnirani u poslednjih 10 godina. Rok za prijavu na konkurs je 28. februar, a rezultati će biti objavljeni do 15. aprila 2015. godine.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Ostavite odgovor