Upišite se
Nemačko Srpski – Srpsko Nemački poslovni odnosi, vesti, firme, delatnosti i proizvodi vrhunskog kvaliteta

Konkurs „IGB“ za novih 100 radnika

made-in-germany-rs-igb-automotive

Nemačka kompanija „IGB Automotive“ je zbog širenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja ljudi za zapošljavanje u fabrici u Novoj Pazovi, raspisala konkurs za prijem 100 novih radnika kojima će obezbediti i prevoz do posla.

U saradnji sa Opštinom Stara Pazova, kompanija će tim povodom organizovati „Dan karijere“ u Mesnoj zajednici Nova Pazova, 12. oktobra od 10 do 13 sati, gde će svi zainteresovani moći da se informišu o uslovima zapošljavanja i konkurišu za neku od ponuđenih radnih pozicija, prenosi „eKapija“.

Fabrika IGB Automotive jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i odličan je primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou. Osnovana je 2007. godine od strane nemačke kompanije „I.G.Bauerhin GmbH“, a bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta i volane, senzora za zauzeće sedišta, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

IGB kompanija u Srbiji je ujedno i prva po veličini, broju zaposlenih i poslovnoj realizaciji u Bauerhin grupi. IGB Automotive trenutno zapošljava više od 1.800 radnika i godišnje proizvodi više od 18 miliona komponenti za najpoznatije svetske proizvođače vozila, kao što su „Mercedes“, „VW“, „Audi“, „BMW“, „Škoda“, „Opel“, „Nissan“…

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

1 Komentar
  1. Cao imam preko deset godina iskustva u auto industriji odnosno farbarskom sektoru, voleo bih da budem deo vaseg tima (IBG)i da napredujem jos vise hvala.

Ostavite odgovor

Najnoviji članci

Kategorije

Blog

Arhiva članaka

Sign up for Made in Germany RS - Newsletter

* = required field